Projecten

Eigen projecten
Ingehuurde ZZP projecten en werkgevers

Ingehuurd voor de: marketing & creatie (campagne Goud van Noord).
Werkzaamheden: creatieve ontwerpen maken voor de bekende #ikbengoud muts en het makerskaartje. Ook was ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Onder andere tijdens de draaidag van de campagnevideo.

Ingehuurd als: creatief communicatie adviseur.
Werkzaamheden: intern positioneren van het bureau integriteit, het schrijven van een meer jaren communicatieplan, verantwoordelijk voor het organiseren van het evenement ‘de week van de integriteit’ (regie/ organisatie/creatieve concepten), het schrijven van verhalen en het maken van creatieve legal designs.

Voor Ramon van ‘De Nieuwe Brouwerij’ maakte ik de foto’s voor de website!

Voor Antoinette ben ik ingehuurd om een nieuwe website te bouwen en te helpen met de social media marketing.

Gewerkt als: communicatie adviseur
Werkzaamheden: advisering en positionering van verschillende projecten zoals Rotterdam Inclusief, de 100 van Sander en de Ontwikkelbus. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het visualiseren van juridische informatie (legal design) bij het project ‘vorderingen’ en aanspreekpunt voor videoproducties inclusief het schrijven van scripts.

Alle projecten die ik doe, doe ik met dezelfde passie die ik heb voor het leven. De wereld een beetje beter maken, én menselijker, dat doet me goed! Het liefst werk ik als creatief projectleider of projectmanager. Om te zorgen dat alles klopt met de missie en visie die jij hebt. Ik werk voor verschillende opdrachtgevers en werkgevers. Van de Gemeente Rotterdam, kleine zzp’ers tot grotere organisaties. Ook de opdrachten zijn divers maar allen hebben gemeen dat ik locatie onafhankelijk werk met opdrachtgevers/werkgevers die willen werken aan meer impact. Aan het aanspreken van de juiste doelstelling en veelal een duurzaam karakter.